DHD Ontwerpstudio

Welkom bij Dutch Home Design   –   Waar Creatieve Ideeën tot leven komen.

 

Bij Dutch Home Design zijn we gepassioneerd door het creëren van unieke, stijlvolle en functionele interieurs die perfect aansluiten bij de persoonlijkheid en levensstijl van onze klanten. Of het nu gaat om een particuliere woning, een kantoorruimte of een commerciële omgeving, onze interieurontwerp studio biedt een uitgebreide reeks diensten om uw wensen werkelijkheid te maken.

Onze Expertise:

 

  • Indelingen: We geloven in de kracht van een goed doordachte ruimtelijke indeling om functionaliteit en comfort te maximaliseren.
  • 3D Visuals: Zie uw toekomstige interieur tot leven komen met gedetailleerde en levensechte 3D visualisaties.
  • Kleur- en Materiaal Plannen: Ontdek de juiste kleuren en materialen die uw ruimte verrijken en een harmonieuze sfeer creëren.
  • Meubeladvies: Laat ons u begeleiden bij het selecteren van de meest geschikte meubels en decoratie om uw interieur compleet te maken.
  • Lichtplannen: Creëer de gewenste ambiance en stemming met een doordacht lichtplan dat uw interieur naar een hoger niveau tilt.

 

 

Van Begin tot Einde:

 

Bij Dutch Home Design nemen we de zorgen uit handen en begeleiden we uw project van begin tot einde. Wij zetten ons ontwerp om naar realiteit. Of het nu gaat om het vinden van de juiste partners, materialen, het coördineren van leveranciers of toezicht houden op de bouw, wij zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt uitgevoerd met als doel het ontwerp tot leven te laten komen.

 

 

Onze Missie:

 

Onze missie is om uw huis, kantoor of commerciële ruimte om te vormen tot een inspirerende en functionele plek waar u zich thuis voelt.  We luisteren naar uw wensen en behoeften en vertalen deze naar een uniek en persoonlijk ontwerp dat perfect bij jou past.

 

 

Neem Contact op:

 

Klaar om uw interieur transformatie te starten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen zetten we de eerste stappen naar uw droominterieur!

 

 

Appie Vos

Interieur Designer