ROOMSPRAY | APSLEY & COMPANY | HALFETI

  • APSLEY-&-COMPANY-ROOMSPRAY-HALFETI-DHD
Categorie
Accessoires, Geurenstokjes en Geurkaarsen, Producten
ROOMSPRAY | APSLEY & COMPANY | HALFETI

 

 

Omschrijving

“De toptonen in de Halfeti roommist  zijn geïnspireerd op het mysterie van de nacht, en de zeldzame zwarte roos van het oude Halfeti. Gevoed door de wateren van de Eufraat, presenteren de unieke en verrukkelijke rozen, net als de diffuser, een ongeëvenaarde hypnotische schoonheid. Een erotische mix van bergamot, zwarte bes, mandarijn en framboos bedwelmt de zintuigen. Damastroos, meiroos, osmanthus en iris met basisnoten van musk, vetiver en amber stralen de ultieme luxe uit.”

 

Deze luxe roommist werkt als een lichte deken van geurende mist, wat betekent dat ze multifunctioneel zijn en altijd kunnen worden gebruikt. Ze laten moeiteloos en perfect een snelle uitbarsting van geur toe in elke ruimte. Ideaal voor ruimtes waar het gebruik van een kaars of diffuser niet mogelijk of praktisch is.

 

Met een vleugje geur kun je zachte meubels zoals banken, vloerkleden, beddengoed of zelfs auto-interieurs opfrissen. Voor die situaties waarin je een kleine herinnering aan thuis nodig hebt, kan het meenemen van je favoriete geur de geruststellende aanraking zijn die je nodig hebt.

 

Deze op maat gemaakte geur is gemaakt in samenwerking met gerenommeerde Europese parfumeurs en dezelfde kostbare elementen van hoge kwaliteit, die te vinden zijn in luxueuze en bekende parfums, worden gebruikt. Geniet van toptonen van de weelderige zwarte roos, doorspekt met viooltjes en geaard in musk met een ode aan de oude stad van Turkije, Halfeti. Verwacht een betoverend en verbluffend aroma.

 

Apsley and Company houdt zich aan een beleid zonder dierproeven, om meesterwerken te kunnen maken met een sociaal geweten.

 

 

Afmetingen en prijzen

Roomspray | 100 ml |

4,5 cm x 15 cm  € 52,95